Om klubben

Jonstrup Løbeklub er en klub for alle i Jonstrup og omegn. Klubben har til formål at bidrage til øget glæde, overskud og sundhed for dets medlemmer gennem afholdelse og formidling af løb og løbeaktiviteter i Jonstrup og omegn.

Alle kan deltage og det er gratis. Der er ikke noget niveau, som er for lavt eller for højt. Vi har alle niveauer blandt vores medlemmer.

Det vigtigste er, at du melder dig ind i Jonstrup Løbeklub og kommer ud og løber, enten alene eller sammen med andre fra Jonstrup. Forhåbentlig med det resultat at du vil opleve øget glæde, sundhed og overskud samt får en masse gode relationer til andre i Jonstrup.

Alle kan blive medlem af Jonstrup Løbeklub på Facebook og medlemsskabet er gratis. Det kræver blot du har en profil på Facebook.

For at blive medlem finder du gruppen Jonstrup Løbeklub på Facebook og beder om at blive medlem. Så vil du i løbet af kort tid blive registreret som medlem.

På Facebook-gruppen vil du endvidere kunne holde dig løbende opdateret med Jonstrup Løbeklubs aktiviteter og kommunikere direkte med vores medlemmer.

Vel mødt!